Inhoud

Over mij

Ik ben Anneke Pelser. Gespecialiseerd stress/ (pre-)burn-out coach, arbeidsrechtjurist en weet hoe het is om een burn-out te hebben. Een unieke combinatie om jou te begeleiden richting een duurzaam herstel en/of te ondersteunen bij (juridische) uitdagingen op je werk.

Mijn stijl is doortastend, verbindend en analytisch. Ik maak tijdens onze gesprekken gebruik van technieken vanuit diverse door mij afgeronde opleidingen tot coach, gevolgd bij de NLP Academie, UNLP en CIVAS (lees hier meer over de coachingstechnieken die ik toepas). Daarnaast heb ik als arbeidsrechtjurist jarenlange ervaring bij verschillende top 50 advocatenkantoren en heb ik in die hoedanigheid diverse specialistische postdoctorale opleidingen gevolgd.

Dankzij deze werkervaring weet ik als geen ander hoe het er in een corporate omgeving aan toe gaat. En als arbeidsjurist ken ik het juridische speelveld waar je door je burn-out mee te maken krijgt. Ik kan je informeren over jouw rechten en plichten tijdens re-integratie, bij mogelijke conflicten op de werkvloer en bij het (eventueel) sluiten van een vaststellingsovereenkomst, als blijkt dat re-integratie jouw herstel in de weg staat. Dat geeft rust.